Produksjon på mål

Made in Grimstad!

Etter en stadig større etterspørsel på ferdig tilpassede hetter og trekk i våre spesialmaterialer, startet vi i 2018 vår egen produksjonsavdeling som tilpasser løsninger for våre kunder. Vi produserer enkelttrekk og større volumer i alle størrelser og fasonger og tilpasser innfesting, luker, ventiler og lignende etter behov.

produksjon på mål made in grimstad

produksjon på mål made in grimstadTrekkene kan leveres slik du ønsker, også med logo, slagord eller et symbol. Om du er langt unna oss, er det bare å ta kontakt for å få nærmere opplysninger om hva vi trenger for å skape det beste resultatet.

Våre materialer har maksimal UV-beskyttelse og kan stå utendørs i mange år uten nedbryting av vær eller klima. Materialene er 100% resirkulerbare, meget lette og vil ikke kunne revne slik vi ofte kan se på andre typer presenning eller PVC-materialer.

produksjon på mål made in grimstadVår Premium LDPE materiale leveres i tykkelser fra 180 til 300 my og også i flammehemmende og aktivt korrosjonshemmende egenskaper. Disse kan varmes og tilpasses i ettertid slik at de sitter tett og stramt rundt enheten.Våre trelags membran-materialer er både pustende og vanntette. I tillegg leveres noen med en aktiv VCI+ aktiv korrosjonshemmende egenskap i tillegg.

Materialet er meget motstandsdyktige mot ytre påkjenninger og har innvendig en flosset overflate som beskytter mot gnissing og nedmatting av overflater. For bygg-industrien lager vi tilpassede hetter for moduler og prefabrikkerte enheter som kan bli stående noe tid både hos produsent, men også på byggeplass. Enkelte monterer også luker som gjør at de kan gå inn i enheten etter tildekking for sluttføring eller modifisering. Vi lager også midlertidige glidelåsluker og dører i krympepast. Både standard og flammehemmende lvalitet.

produksjon på mål made in grimstadVåre materialer blir også benyttet i vindmølleindustrien, forsvarsindustrien, offshore og innen bil-, tog-, og flyindustrien. Trekkene kan produseres slik at de enkelt kan tas av og på gjentatte ganger eller som et tett omsluttende engangstrekk. Luker, tilkomst og ventilering tilpasses etter ønske. For privatmarkedet er bl.a. våre trekk for båter, vannscootere, snøscooter tilhengere og bobiler populære. Vi produserer også for større griller, campingvogner, motorsykkel etc.

I produksjonen tester vi ut og lager ofte prototyper før endelige serier går i produksjon. Filmen nedenfor er et eksempel der vi er midt i prosessen med utvikling av en type trekk for flenser og ender på rør som skal tildekkes raskt og enkelt ved f.eks. en revisjonsstans på anlegg. Flensetrekk er forøvrig noe vi har flere varianter av.

 

 

Bilder nedenfor viser noen eksempler på trekk produsert av oss i Grimstad. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om våre muligheter. Kontakt Rune Johansen på epost eller mobil +47 911 78 603 eller Pål Widem på epost eller mobil +47 416 53 167.

produksjon på mål made in grimstad

 Trekk til vindmølle gir og blader. Trekk til tilhenger og campingvogn. Trekk til snøscooter ATV, UTV og motorsykkel. Endetrekk til rør. Beskyttelsestrekk for ROV, vinsjer og dekksutstyr. Trekk over gjødseltank. Trekk for maskiner og utstyr. Byggelementer. Trekk for rullende forsvarsmateriell, biler og kjøretøy.