Om selskapet

IKM Alfa Solution er i dag den ledende distributør og utvikler av komplette tildekkings- og preserveringsløsninger for verdier under operasjon, lagring og transport. Fra Grimstad i Agder leverer vi til de mest krevende industrier og oppdragsgivere både i inn- og utland.

IKM Alfa Solution

Et av våre hovedprodukter er ProGARDO. Preserveringsprodukter satt i et enkelt system for å effektivt få kontroll og forebygge korrosjon eller miljømessig nedbryting av materiell og utstyr. ProGARDO er basert på VCI teknologi og med vår spesielle formel som har virkning for alle typer metaller gir det en langvarig og økonomisk beskyttelse. Produktene er utviklet for et fleksibelt bruk og kan tilpasses de fleste behov.

Våre spesialtrekk produseres i forskjellige kvaliteter og kan skreddersys til ethvert behov, de er vanntette, pustende, beskytter 100% mot UV og 85-95% mot korrosjon i de kvaliteter hvor det er tilsatt aktiv korrosjonsbeskyttelse. I tillegg har de en myk flosset innside som beskytter mot nedmatting og riper, samt øker evakuering av fuktighet under trekket. Trekkene har lav egenvekt og er enkle å montere og demontere samtidig som de er meget slitesterke. Trekkene produseres i våre lokaler i Grimstad.

Premium Virgin krympeplast og LDPE-folier er produkter som også leveres i forskjellige kvaliteter og tykkelser fra 2,0 – 18,3 m bredde og kan brukes i alle former for tildekking og beskyttelse. De kan enten monteres direkte fra rull på det utstyret som skal beskyttes, eller vi kan levere ferdige trekk/poser på mål som er enkle å montere og krympe etter installasjon.  Krympeplast leveres også med aktiv korrosjonsbeskyttelse, og med flammehemmende kvaliteter som gir en optimal beskyttelse selv under ekstreme værforhold i flere år. Testet til -60° C.

De enkelte produktseriene fungerer meget godt enkeltvis, men kan også kombineres og settes sammen i forskjellige løsninger slik at vi sammen med våre kunders spesielle behov for levetidsforlengelse av operasjonelt utstyr, preservering av materiell, funksjonssikre alt fra små reservedeler og elektronikk til maskiner og utstyr selv i meget krevende værforhold og stående ute i mange år uten fukt, korrosjon eller annen miljømessig nedbryting. Enten du har behov for trekk som kan tas av og på gjentatte ganger under operasjon eller ønsker en langvarig permanent beskyttelse kan vi tilby gode og kosteffektive løsninger.

Over tid er vi blitt kjent for å være en aktiv og positiv samarbeidspartner for å finne og utvikle gode, varige løsninger sammen med våre kunder. Flere av våre produkter har blitt til som et resultat av konkrete utfordringer våre kunder har hatt. Vi bidrar også med opplæring slik at våre kunder selv, eller en lokal leverandør kan utføre preserveringsoppgaver og distribuerer våre produkter og løsninger til hele verden med Europas mest omfattende lager av produkter klar til å sendes dagen etter bestillinger mottas.

Vi er en dedikert gjeng med ermene oppbrettet og klar for å bidra. Ta kontakt i dag for mer informasjon om funksjonssikring, levetidsforlengelse, tildekking og preservering av dine verdier.

 IKM Alfa Solution deltar aktivt som medlemmer i FSi, (Forsvars- og Sikkerhetsindustriens interesseforening) og GCE Node, (Global Center of Expertise for Sør-Norges ledende bedrifter med produkter og teknologi rettet mot maritime- offshore-  og energisektoren.)

fsigce