Service og Vedlikehold

Trenger du reservedeler, service eller reparasjon på varmepistoler eller annet utstyr? Vi utfører raskt vedlikehold og reparasjon og lagerfører de fleste deler for alle typer varmepistoler fra f.eks ShrinkFast, Ripack, Express og Dr. Shrink.

serviceVi har også mulighet for å leie ut installasjonsutstyr og varmepistoler hvis du trenger dette mens vi reparerer deres eller trenger en ekstra for en kort periode.

Ta gjerne direkte kontakt med Tom Arnesen hos oss for hjelp. Telefon +47 900 12 799

I filmen under ser du hvordan du selv enkelt kan bytte nesten alle deler på en ShrinkFast 998 ved hjelp av vårt reparasjonssett. Artikkel DS-998RB http://youtu.be/zfrAXMv1mkI

Utleie av utstyr og personell

Vi har mulighet for utleie av installasjonsutstyr til enkeltprosjekter. Det er som oftest til kunder som allerede har en del utstyr, men i en periode trenger et par ekstra varmepistoler, traller til krympeplasten etc. 

For større prosjekter er det også enkelte som ønsker personell fra oss i en rolle som Supervisor eller for opplæring gjennom en periode. Det kan være på større tildekkinger eller i preserveringsarbeid. Vi bidrar gjerne med dette når vi har kapasitet og har i dag utført slike oppgaver for bl.a. Aker BP, Siemens, Equinor, Kongsberg Gruppen, NorSea Group, Asco, Palfinger, MacGregor og Vest-Agder Fylkesmuseum.

Levering, transport og forsendelser

Vi sender daglig varer i alle retninger nasjonalt og internasjonalt. Våre hovedsamarbeidspartnere på distribusjon er Norlines, DSV, DHL og Bring/Posten. Vi har gode avtaler som sikrer en sikker og økonomisk forsendelse og alle bestillinger sendes normalt samme dag. 

ikm alfa solution