Praktisk opplæring

Som en del av vår virksomhet holder vi opplæring og deler kompetanse og erfaringer for bruk av våre løsninger. Dette tilpasses den enkelte kunde eller prosjekt og utføres normalt lokalt hos bruker. Vi kan også tilby opplæring og kurs i våre lokaler.

opplæringKurs for tildekking av stillas med krympeplast tilbys direkte på prosjekt men også i Danmark på Stilladsskolen i Esbjerg. Dette egner seg for de som ønsker å utforske ulike metoder og få inspirerende erfaringer fra en fryktløs instruktør vi låner fra USA som pakker inn store bygg og skyskrapere.

Interaktiv opplæring tilbys via f.eks Skype eller WhatsApp. Enkle teknikker kan raskt overføres live. Enten det gjelder bruk av utstyr som f.eks. varmepistol, forlengere, strammetang eller lignende. Skal du pakke inn en pall eller preservere utstyr for en internasjonal forsendelse? Sammen finner vi løsninger og pakker inn på direkten. Står du midt opp i en tildekking eller skal preservere og beskytte en enhet mot fukt- og korrosjonsskade kan vi også på direkten komme med innspill og rådgivning for best mulig resultat.

Kontakt via Teams, WhatsApp eller Skype

Pål Widem: Mobil +47 416 53 167 - Direktelink WhatsApp eller Direktelink Skype
Rune Johansen: Mobil +47 911 78 603 - Direktelink WhatsApp

IKM Alfa Solution – YouTube https://www.youtube.com/channel/UCEwc3o3714oHsbs80u4rmnw

På vår YouTube-kanal finner du noen nyttige informasjonsfilmer som kan være verdifulle. Vi benytter også YouTube til live streaming eller direkte sendinger i forbindelse med opplæring og demonstrasjon. Følg gjerne kanalen ved å abonnere.