Våre konsulenter

"Våre dedikerte spesialister, med høy kompetanse, tilfører merverdi for våre kunder."

Våre ansatte er kjent for å inneha en høy kompetanse og skal skape en merverdi for våre kunder. IKM RADA er en kunnskapsbedrift og våre ansatte er og skal være opptatt av faglig stolthet og integritet og levere kvalitet i henhold til dette. Derfor bruker vi mye ressurser på å utvikle våre ansatte gjennom omfattende kursing og kompetansefond.
 

Rådgiving

Vi har lang og god kompetanse innen rådgiving og bistår gjerne våre kunder med hjelp og støtte innen ledelse, prosjektplanlegging, igangsettelse, strategi og utvikling, opp/nedbemanning og generelt innen HR tjenester.

Innleie

Et dynamisk marked stiller store krav til en fleksibel personalstyrke. Vi har noen av de dyktigste ingeniørene og lederne i markedet, og vi leier de ut til våre kunder. Våre ansatte leies ut på både korte og lengre oppdrag. Dette er en effektiv og god måte å avlaste prosjektene når arbeidsmengden øker for eksempel ved permisjoner, langvarig sykefravær, ferie, sesongvariasjon, uforutsigbart marked, varierende oppdragsmengde og tilgang til å tilby ansettelse etter avtale. Vi har hele kompetansespekteret tilpasset kundens og prosjektets behov. Vi er opptatt av å bruke riktig ressurs på riktig sted til rett tid.

Rekruttering

Ønsker du å styrke staben mer permanent har vi ulike løsninger for våre kunder. Vi kan ta hele rekrutteringsprosessen, eller komme med veiledning og rådgiving innen de områdene man trenger hjelp. Dette kan være leting av kandidater, annonsering, bakgrunnssjekk, testing m.m. Rekruttering er tidskrevende og en vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Vi er opptatt av å finne den rette ressursen som har den rette kompetansen, erfaringen og ikke minst det lille ekstra som hjelper din bedrift å vokse. 

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat.