Om oss

IKM RADA AS er et fremtidsrettet konsulentselskap som tilbyr både innleie og direkterekruttering av ingeniører, ledere, teknisk operativt - og administrativt personell inn mot følgende bransjer; 

  • Samferdsel/infrastruktur/bane
  • Rådgivende/bygg
  • Fornybar energi/kraft
  • Industri/teknologi
  • Maritime

Våre kunder utgjør en betydelig andel av de mest fremtredende aktørene innen norsk næringsliv. 

Våre ansatte er kjent for å inneha høy kompetanse, og skal skape en merverdi for våre kunder. IKM Rada er en kunnskapsbedrift, og våre ansatte er - og skal være - opptatt av faglig stolthet og integritet, og levere kvalitet i henhold til dette. Derfor bruker vi mye ressurser på å utvikle våre ansatte gjennom omfattende kursing og kompetansefond. 

Vi i IKM Rada har lang erfaring innen rekruttering og rådgivning, og ikke minst fagområdene vi har spesialisert oss innenfor. Vi forstår våre kunder og deres behov, og har det beste utgangspunktet for å levere akkurat det våre kunder trenger. Vi tror på den kraften vi har i egenskap av at vi er godt utdannet, har erfaring fra næringen og et omfattende nettverk. 

Vi er lokalisert i Bergen, Oslo og Stavanger, men har også ansatte andre steder i Norge. I tillegg leverer vi ressurser til internasjonale oppdrag.