Om IKM Rada

Utleie og direkterekruttering av spesialister innen samferdsel/infrastruktur, bane, bygg/rådgivende, industri/energi og marine.

IKM RADA AS er et ledende konsulentselskap som forstår verdien av fremtidens kompetanse. Vi tilbyr våre kunder både innleie og direkterekruttering av ingeniører, ledere, teknisk operativt - og administrativt personell innen følgende bransjer;

samferdsel/infrastruktur/bane
bygg/rådgivende
fornybar energi/kraft
industri/teknologi
marine/shipping/forsvaret
 

Vi leverer også ulike tilleggstjenester som;

bistand HR/rekruttering
kandidatvurdering
sourcing
testing

Vi er lokalisert i Bergen, Oslo og Stavanger, men kan levere våre tjenester i hele Norge.

IKM Rada er et offentlig godkjent bemanningsforetak, som betyr at vi lovlig kan drive med utleie av arbeidskraft som bemanningsforetak. Vi er også ISO sertifisert innen kvalitet NS-EN ISO 9001:2015, i tillegg til å være godkjent i Achilles Network, Oil & Gas, TransQ Nordics og UNCE Silver Plus

"Rada" har sitt opphav i det norrøne språket og betyr "å gi råd" eller "rådføre seg", og det utgjør kjernen i vår virksomhet. Med lang erfaring i bransjen, et omfattende nettverk og tett samarbeid med våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere, er vi dedikert til å levere tjenester av høy kvalitet. Vår solide kompetanse innen våre spesialiserte fagområder gjør at vi forstår våre kunder og deres unike behov. Dette gir oss det ideelle grunnlaget for å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller våre kunders krav. Vi tror på styrken som ligger i vår utdannelse, omfattende erfaring i bransjen og et utstrakt nettverk. Men kanskje viktigst av alt er vår iboende drivkraft for "å levere".

Våre ansatte er kjent for å inneha en høy kompetanse og skal skape en merverdi for våre kunder. IKM RADA er en kunnskapsbedrift og våre ansatte er og skal være opptatt av faglig stolthet og integritet og levere kvalitet i henhold til dette. Derfor jobber vi aktivt for å sikre at våre ansatte både får den videreutviklingen og kompetansehevingen de selv ønsker og trenger. Våre kunder utgjør en betydelig andel av de mest fremtredende aktørene innen norsk næringsliv, og vi har dermed god erfaring fra å levere ressurser til større krevende prosjekt.

"IKM Rada har menneskene som skaper fremtiden"