Ingeniør - Automasjon

Larvik
IKM Instrutek AS

Vil du jobbe med den nyeste teknologien før alle andre? Brenner du for å hjelpe kunder med å fine de beste løsningene på deres måletekniske utfordringer? IKM Instrutek er i stor vekst og vi trenger ingeniører som vil bli med på den spennende reisen vi er på!

Prosess/automasjon innesalg

Vi leter etter deg som ønsker å utvikle deg innen fagområdet, samtidig som du jobber med noen av de aller fremste produktene i markedet. Du vil ta del i et solid selskap med et veldig godt arbeidsmiljø.

Brenner du for fagområdet? Ønsker du å jobbe i et team med dyktige ingeniører? Synes du det er spennende å løse kundenes tekniske utfordringer? Har du kunnskap om ett eller flere områder innenfor automasjon/prosess (og evt. elektro)? Da håper vi å høre fra akkurat deg!

Hva kan du forvente i stillingen?

Hos oss vil du jobbe med godt etablerte kunder i Norge som virkelig setter pris på oss som samarbeidspartner. Du vil jobbe med teknisk salgssupport og vil representere flere av de aller fremste produsentene i verden. Du vil også få produktansvar for utvalgte produkter, noe som innebærer et tett samarbeid med utenlandske produsenter. Vi vil gi deg all den opplæringen du trenger, både internt av dine dyktige kolleger, men også i utlandet hos produsentene du er ansvarlig for. Vårt mål er å bygge deg opp som en ekspert innenfor feltet du har ansvar for.

Hva kan vi tilby?

  • Di vil jobbe i et profesjonelt miljø hvor samarbeid er høyt verdsatt.
  • Selskapet har et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde hvor positive mennesker får muligheten til å utvikle både seg selv og avdelingen.
  • Du vil jobbe i et solid selskap som er en del av IKM Gruppen, en komplett tjenesteleverandør til energisektoren med ca 3500 ansatte.
  • Du vil få konkurransedyktige betingelser, samt at du vil ta del i selskapets felles bonusordning.
  • Du vil få fleksibel arbeidstid gjennom vår fleksitidsordning.

Hva forventer vi av deg?

Vi søker etter en ingeniør med universitets-/høgskoleutdanning (alternativt fagskole) innen automasjon og evt. elektro. Positiv innstilling og et indre ønske om egenutvikling er viktig for å sikre at du passer godt inn i det gode teamet på avdelingen. Stillingen krever at du kan flytende norsk og engelsk.

Stillingen vil være stasjonert ved vårt hovedkontor i Larvik. Her vil du få ditt eget kontor hvor du sitter tett på dine kolleger som jobber innen samme fagfelt som deg. Hjemmekontor tilbys ved behov.

Nyutdannede oppfordres til å søke.

Skriftlig søknad og CV sendes inn via Finn.no portal. Søknader vil løpende bli evaluert, og merk søknaden tydelig med hvilken type stilling du synes er mest spennende.

Søknadsfrist: Snarest

 

Om arbeidsgiveren

IKM Instrutek er en del av IKM Gruppen.
Vi er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. Vi har kompetanse innenfor prosess, test- og måleinstrumenter, navigasjon, kommunikasjon og tilstandskontroll.

Selskapet ble etablert i 1985, har hovedkontor i Larvik og avdelingskontorer i Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi er 40 ansatte med en omsetning på ca. 200 mill. IKM Instrutek er en del av IKM Gruppen med ca. 3000 ansatte og en omsetning på over 5 milliarder.

Søk nå
Selskap

IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

Vi har kompetanse innenfor prosess, test- og måleinstrumenter, navigasjon, kommunikasjon og tilstandskontroll.

Mer om selskapet