Alt ifra enkle instrumenter til svært avanserte produkter for kraft, industri og tekniske entreprenører

Vi har med dette gleden av å informere om at vi utvider vårt sortiment fra Megger og kan nå tilby produkter med alt ifra enkle instrumenter til svært avanserte produkter for kraft, industri og tekniske entreprenører. Som eneste leverandør i Norge har vi nå tilgang til et komplett utvalg med produkter fra begge de to ledende leverandørene Fluke og Megger. Dette gjør oss som totalleverandør i stand til å levere rett instrument til rett oppgave. 

Megger har i over 100 år vært en av de fremste leverandørene av elektrisk testutstyr og måleinstrumenter for elektriske applikasjoner. Selv om de er best kjent for deres verdensberømte utvalg av isolasjonstestere, tilbyr Megger en fullservice løsning for å møte dine elektriske test og målebehov. 

I tillegg til sitt sterke navn har Megger de siste årene bygget seg opp til å bli markedsledende innenfor bryteranalyse, microohm-måling, releverntesting og trafotesting med tidligere Programma i spissen. Samtidig kan de også skilte med en fullspekket katalog innenfor elektrisk motor- og generatortesting fra Megger Baker instruments.

Klikk for mer informasjon:
- Bryteranalysator
- Håndholdte instrumenter
- Instrumenter for testing av transformator
- Isolasjonstesting
- Motor- og generatortesting
- Relé- og beskyttelsestesting
- Motstand, batteri og strømkvalitet
- Transformatortest systemer

Instrumenter av høyeste kvalitet
IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i over 35 år og har opparbeidet en unik bredde av produkter og faglig kompetanse. Dette gjør oss i stand til å veilede deg som kunde til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier. 

Kombinasjonen av Megger og Fluke vil utfylle hverandre og komplettere vårt vårt allerede brede sortiment. Spør oss eksempelvis om multimetere, kabel- og rørsøkere, strømtenger, spenningskvalitet, IR- og inspeksjonskameraer, motor- og generatortestere, PD-måling og corona-kamera, bryteranalysatorer, reletestere, jordplatemålere, lav-ohmmetre, batteriutladere og indremotstand, isolasjonstestere fra 25V til 15kV og Time Domain Reflectometers (TDR).

Vi vil kunne skreddersy en løsning etter ditt behov med instrumenter av høyeste kvalitet.
Klikk her for utvalgte produkter