Kostnadsfrie presentasjoner, workshop-sesjoner og produktdemonstrasjoner innen Fiber Optic, RF / 5G, HFC, Metro, Access og Avionikk

Om det er fokus på fysisk kabling av fiber og kobber eller antennesystem for mobil tale- og data, har VIAVI Virtual Days viktig og relevant informasjon til deg. Delta og hør på hvordan løsninger og verktøy fra VIAVI kan støtte deg og ditt arbeid.

VIAVI Virtual Days 2021 vil omfatte ulike presentasjoner, workshop-sesjoner og produktdemonstrasjoner i porteføljene Fiber Optic, RF/5G, HFC, Metro, Access og Avionics. Du kan lære av VIAVI-eksperter når de deler sin erfaring, alt fra dyrbar lærdom fra konkrete hendelser eller vær vitne til demo.

Se og lær hvordan riktige testprosedyrer kan hjelpe deg med å feilsøke og eliminere problemer raskt og effektivt. Still spørsmål i plenum eller henvend deg til de du ønsker å forhøre deg med, enten om det er generell informasjon eller et spesifikt behov.

Forhåndsvisning av flere nye spennende produkter:
- Det splitter nye Optimeter for PON / FTTH test og sertifisering
- SmartPocket v2-familie med optiske effektmålere og kilder
- Feltester ONA-1000 400G
- NSC-100 for fiber og tilgangsnettverk
- Allsidig ONA-800, alt-i-ett-testverktøy for cellesteder som kombinerer fiber og CAA
- Nye banebrytende OTDR-moduler og brukergrensesnitt

For første gang er det økter som dekker nye porteføljer som RF Vision Antenna Alignment Tool og RTS for kritisk kommunikasjon.

Til slutt, lær mer om hvordan StrataSync kan være en viktig del av feltarbeidets økosystem, som via sin skytjeneste kan bidra til å strukturere arbeidet og gjøre rapporter tilgjengelig umiddelbart. StrataSync minimerer tidsbruk på behandling av data etter feilsøking og verifisering, og maksimerer ytelse på arbeid og feilretting.  

Vennligst se agendaene under og meld deg på de øktene du ønsker å delta på. 

Klikk for å registrere deg:
VIAVI Days UKE 1: 14-16 april
VIAVI Days UKE 2: 21-23 april
VIAVI Days UKE 3: 28-30 april