Realwear er verdens første hodemonterte og stemmestyrte Android tablet for industrielle miljøer

Vi er glade for å kunne presentere RealWear, som er en ledende produsent av nettbrett i hodesettform for industriell bruk. Realwear HMT-1 er det beste, mest robuste, hodemonterte nettbrett for Android, og frigjør arbeiderens hender for effektivt arbeid og høy sikkerhet. Som Android tablet kan den kobles opp i alle standard kommunikasjonsplattformer, og i tillegg er den kompatibel med en rekke partnerbaserte løsninger for fjernmentor, dokumentnavigasjon, industriell IoT-visualisering, digitale arbeidsflyt og kvalitetskontroll. Ledende selskaper over hele verden øker sin effektivitet med Realwear HMT-1.

Realwear er IP66 for våte og støvete industrimiljøer, kameraet har vibrasjonsdemping og mikrofonene har støydemping. I tillegg finnes RealWear HMT-1Z1, som er en ATEX sikker utgave for bruk i eksplosjonsfarlige miljøer. Denne er godkjent for ATEX & IECEx Zone 1 og CSA C1-D1.

”Vi ser frem til samarbeidet med IKM Instrutek sier Renè Bach Pedersen, Regional Sales Manager Nordics for Realwear. IKM’s posisjon innen O&G såvel som landbasert industri, i kombinasjon med høy kompetanse gjør dette til den perfekte partner for Realwear”.

”Realwear passer perfekt inn I vår portefølge av instrumenter, kommunikasjonsløsninger og kvalitetsystemer sier Eivind Fiskerstrand som ser HMT-1 som et strategisk verktøy for IKM’s stadig mer globalt orienterte kunder. Remote Support for ingeniører i felten er et opplagt bruksområde, men kvalitetskontroll og dokumentasjon av jobben blir stadig viktigere.”

Realwear betyr effektivitet. Du kobler den opp i OneDrive for å hente ned manualer. Scanner QR koder, laster opp rapporter når jobben er gjort.

- Hodemontert, oppfattes som en 7” skjerm
- 100% stemmestyrt, tåler vind og industristøy
- IP66, vann og støvsikker
- Teams, WebEx, Zoom, pluss et stort antall spesialprogrammer.
- Optional: ATEX, IECEx, NEC500
- Lokal modus, Bluetooth, WiFi (optional 4G)

Klikk her for mer informasjon