ADT685, 686 og 673 digitale trykkmålere og kalibratorer leveres med et innebygd barometer og er tilgjengelige i trykk fra ± 1 inH2O (2,5 mbar) til 60.000 psi (4200 bar).

Vi har gleden av å introdusere Additel sine nye digitale trykkmålere og kalibratorer, med et moderne berøringsskjermgrensesnitt for menyer og funksjoner. ADT685, 686 og 673 digitale trykkmålere og kalibratorer leveres med et innebygd barometer og er tilgjengelige i trykk fra ± 1 inH2O (2,5 mbar) til 60.000 psi (4200 bar). Instrumentene leveres som standard med trådløs Bluetooth-kommunikasjon, samt type-C USB-port og kabel (RS-232, RS485 og 4-20mA-utgangskommunikasjon kan også leveres).

Additel 673 kalibratorer gir en nøyaktig trykkalibreringsløsning for manometer, trykksensorer og brytere. Kalibratorene inneholder en innebygd barometersensor som gjør det mulig for trykkavlesningen å vises i «gauge» eller absolutt trykk med et enkelt menyvalg. ADT673-serien inneholder HART-kommunikasjons og kan måle i mA, eller V, og levere 24V «loop power». Den har en dobbel avlesningsskjerm som viser trykket på den ene skjermen og mA, V eller en trykkbryter på den andre skjermen. Hver kalibrator leveres med et ISO-17025 akkreditert kalibreringssertifikat. Den er kompatibel med Additels Link-mobilapp og 9502 Additel / Log II-programvare, som gjør det mulig å overvåke og vise sanntids trykkmålinger i en tabell eller grafisk.

Additel 685 kan leveres i egensikker (Ex) versjon og dekker «gauge», absolutt, differensial og sammensatt (compound) trykk, alt fra et enkelt menyvalg. Disse nye målerne kan også konfigureres med en valgfri dataloggingsfunksjon som lar brukerne lagre opptil 10 000 000 målinger. Hver kalibrator leveres med et ISO-17025 akkreditert kalibreringssertifikat. Den er kompatibel med Additels Link-mobilapp og 9502 Additel / Log II-programvare, som gjør det mulig å overvåke og vise sanntids trykkmålinger i en tabell eller grafisk.

Additel 686 dekker «gauge», absolutt, differensial og sammensatte (compound) trykk. Hver måler inneholder en innebygd barometersensor som tillater at trykkavlesningen vises i «gauge» trykk eller absolutt trykk med et enkelt menyvalg. Disse nye målerne kan også konfigureres med en valgfri dataloggingsfunksjon som lar brukerne lagre opptil 10 000 000 målinger. Hver kalibrator leveres med et ISO-17025 akkreditert kalibreringssertifikat. Den er kompatibel med Additels Link-mobilapp og 9502 Additel / Log II-programvare, som gjør det mulig å overvåke og vise sanntids trykkmålinger i en tabell eller grafisk.

Additel er en verdensomspennende leverandør av prosesskalibreringsverktøy. Additel er dedikert til design og produksjon av høykvalitets håndholdte testverktøy og bærbare kalibratorer for prosessindustri innen presisjonstrykkalibrering og testinstrumentering. Med mer enn 18 år i bransjen har Additel utviklet tørrblokkalibratorer, termometer, trykkontrollere, bærbare automatiserte trykkalibratorer, håndholdte digitale trykkalibratorer, dokumenterende prosesskalibratorer, multifunksjonsprosesskalibratorer, digitale trykkmålere og forskjellige kalibrerings og test pumper.

Klikk her for Additel 685 Digitalt manometer 

Klikk her for Additel 686 Digitalt manometer

Klikk her for Additel 673 Digital trykkalibrator