I hele 2021 har vi vært vitne til en global mangel på mikochips. Og det ser ut som det kan ta lang tid før vi igjen får en balanse mellom tilbud og etterspørsel. Dette har ført til leveringsproblemer på alt fra biler til Playstation.

Levering av måleinstrument er også hardt rammet, og det som før var hyllevare hos mange, har nå blitt til utilgjengelige instrument med usikker leveringstid.  

Rental.no - Gjenbruk, bærekraft og hyllevare

Vi har utstyr på lager! Siden 1994 har vi i utleieavdelingen (IKM Laboratorium AS), jobbet med utleie av måleinstrument og annet utstyr. Vi har eget service- og kalibreringsverksted på Sola. Her utfører vi vedlikehold og kalibrering av utstyret vårt, slik at vi kan levere et bærekraftig tilbud til våre kunder.

Med over 9000 måleinstrument, så har vi mye tilgjengelig utstyr i de fleste kategorier. I hyllene våre finner en mange varianter av multimeter, radioer, flowmeter, nettverksanalysatorer, trykkloggere, og mye, mye mer.

Klikk her for å se vår utleiekatalog, eller ta kontakt med oss på telefon: 51 71 95 40 om du har noen spørsmål til våre tjenester.