IKM Instrutek og Trainor inngår samarbeid om sertifisering for Elektrotermografi 405-1.

IKM Instrutek er et betydelig selskap i Norge, og det er en stor anerkjennelse at de velger oss som leverandør av opplæringstjenester, sier Rolf Kinck, Senior Key Account Manager i Trainor.

Som en av de største leverandørene av måleinstrumenter og automasjonsprodukter, er IKM Instrutek en betydelig aktør innenfor sektorer som elektro, industri, maritimt og olje/gass.

Samarbeidet med Trainor gjør IKM Instrutek til en komplett leverandør for våre kunder innenfor segmentet Elektro Termografi, i og med at IKM Instrutek leverer IR-kamera og Trainor bidrar med sine sertifiseringskurs i Elektrotermografi NEK 405-1, sier Trond Jacobsen Daglig Leder i IKM Instrutek, og legger til:
Vi vil på denne måten kunne tilby en prisgunstig og fleksibel pakkeløsning som kommer sluttkunden til gode.

Trainor har hatt god dialog med IKM Instrutek i mange år, og det er flott å få formalisert et samarbeid. Vi er stolte av å være opplæringspartneren til en av de største aktørene i Norge, sier Rolf Kinck i Trainor

Om IKM Instrutek
IKM Instrutek er et selskap med kompetanse innenfor prosess, test- og måleinstrumenter, navigasjon, kommunikasjon og tilstandskontroll. Selskapet leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. IKM Instrutek er en del av IKM-gruppen.

Om Trainor
Trainor er et internasjonalt edTech-selskap som leverer høykvalitets opplæring i elsikkerhet og Ex-sikkerhet til elektro, energi, offshore og landbasert industri verden over