- inngår avtale med Rig-Tech Solutions

IKM Testing satser på preservering – inngår avtale med Rig-Tech Solutions

Bilde: Fra venstre, Glenn Sinnes (IKM Testing), Kristian Høvring (Rig-Tech Solutions), Vidar Haugland (IKM Testing).

IKM Testing satser på preserveringstjenester for videre vekst. Erfarent personell er allokert fra egne rekker og andre rekruttert inn. Arbeidet ledes av nyansatt prosjektleder Glenn Sinnes som har bakgrunn fra mange år i Bilfinger og nå sist fra Presserv. 

Som del av satsingen har IKM Testing signert avtale om samarbeid med Rig-Tech Solutions. Rig-Tech Solutions er distributør av en rekke produkter som beskytter komponenter og ivaretar kvaliteten over lang tid. De mest kjente varemerker er Zerust® og Viscotaq. Utstyr til offshore industrien lagres og opereres under utfordrende omgivelser, og skader som følge av korrosjon er et stort problem. Det er store økonomiske og miljømessige gevinster ved å forlenge levetiden på utstyr ved rett utførelse av preservering og korrosjonsbeskyttelse med de rette produktene. 

IKM Testing er engasjert med store oppdrag i pågående utbyggingsprosjekt innen offshore industrien og har langsiktige rammeavtaler med operatørselskap og kontraktører på norsk sokkel. IKM Testing kan tilby komplette preserveringsoppdrag, inkludert utarbeidelse av preserveringsmanualer, levering av rusthemmende produkter samt utførelse av preservering ute hos kunder innen landindustri og offshore. 

«Vår tydelige satsing på preservering vil styrke oss som en mer komplett leverandør til våre eksisterende og nye kunder. Vi vil også kunne ta en større posisjon i nye markedsegment, både i Norge og internasjonalt.  Med oss i den veksten har vi valgt å gi Rig-Tech Solutions en sentral rolle og vi gleder oss til samarbeidet.»  uttaler Vidar Haugland, Vice President - IKM Testing AS.

«Avtalen med IKM Testing er viktig for oss. Vi er stolte over å inngå en slik avtale med en så stor aktør som IKM Testing. De innehar høy kompetanse med store prosjekter innen offshore industrien, og har langsiktige avtaler med flere av de viktigste aktørene i denne bransjen. Vi gleder oss til å støtte deres satsing.» uttaler Kristian Høvring, Global BD Manager – Preservation – Rig-Tech Solutions

 

For mer informasjon: Camilla.Haland@IKM.no

IKM Testing