WIKA er en global markedsleder innen måling av trykk, temperatur, nivå og flow

I samarbeid med kundene utvikler de omfattende løsninger basert på måletekniske komponenter av høy kvalitet, som til slutt blir integrert i de ulike prosessapplikasjonene. Nærhet til kundene er avgjørende for effektive løsninger, sier leder for automasjon Espen T. Førde hos IKM Instrutek AS.

Vi finner de rette løsningene for dine behov, enten det er standardprodukter eller spesialtilpassede design. Med WIKA har du tilgang til et unikt produktspekter som er støttet av personell med meget høy kunnskap. WIKA leverer produkter med førsteklasses ytelse og pålitelighet til alle bransjer og applikasjoner. Uansett om du skal måle ekstremt lave, eller ekstremt høye trykk eller temperaturer i alt fra renrom til oljerigger har WIKA kvalitetsprodukter som kan være av interesse for deg.

Industrielle applikasjoner
Innen industrielle applikasjoner gir WIKA deg pålitelighet med en omfattende produktportefølje. For å nevne noen få eksempel så brukes deres instrumenter i maskinverktøy, pumper, kompressorer, klimaanlegg, trykkbeholdere, i hydraulikksystemer og også i gassdistribusjonssystemer. Forholdene er mangfoldige og krevende. Avhengig av bransje, må ulike parametere samt forskjellige standarder og direktiver vurderes. Her tilbyr vi mange års erfaring og omfattende kompetanse.

I tillegg til et bredt produktsortiment og som et resultat av mye forskning og utvikling, designer WIKA kontinuerlig nye produkter og kombinasjoner av instrumenter. Som en pålitelig OEM-partner utvikles individuelle løsninger sammen med kundene. Deres tekniske kunnskap og høyteknologiske produksjonsanlegg muliggjør produksjon av store volumer til konkurransedyktige priser og korte leveringstider. Med WIKA kan du alltid stole på at du får den høyeste kvaliteten og fleksibiliteten, gode priser og pålitelig levering.

Prosessapplikasjoner
Med et omfattende produktsortiment løser WIKA alle utfordringer innen prosessapplikasjoner. Feltinstrumentene gir maksimal ytelse til applikasjoner som gass- og dampturbiner, kjølevannssystemer, oljeplattformer og raffinerier. Det er spesielt når applikasjonene blir krevende at WIKA-måleinstrumenter viser sin styrke: enten det er i tøffe ytre forhold, aggressive medier, farlige områder eller sterile prosesser.

Takket være WIKA sitt omfattende standardutvalg av måleinstrumenter for trykk, temperatur og nivå, samt primærelementer for strømningsmåling, utmerket kalibreringsteknologi og en verdensomspennende kundeservice, kan vi tilby deg den løsningen som er riktig for deg. Sertifiserte måleinstrumenter overholder alle viktige internasjonale direktiver, har godkjenninger over hele verden og oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet.

Måleinstrumentene garanterer til enhver tid maksimal sikkerhet for mennesker, prosesser og miljø. Som en pålitelig partner i prosessinstrumentering, kan vi i samarbeid med WIKA støtte deg gjennom alle prosjekt- og investeringsfaser, fra planlegging, gjennom realisering og gjennomføring av prosjektet til tekniske inspeksjoner, logistikkløsninger, support på stedet og service etter salg, avslutter Espen T. Førde.