Lær mer om: "Tre gode grunner til å overvåke effektforbruket", "Hvordan redusere kompleksiteten ved feilsøking av frekvensomformere" og "De usynlige truslene som du nå kan se!"

I samarbeid med Fluke har vi gleden av å invitere til en serie 30 minutter kostnadsfrie webinar hvor du kan lære mer om:

1 - Tre gode grunner til å overvåke effektforbruket 
Basert på Fluke 1748 nettkvalitetsanalysator
Tid: onsdag 5. mai Kl. 9.00

2 - Hvordan redusere kompleksiteten ved feilsøking av frekvensomformere 
Med hjelp av Fluke MDA550 Motor Drive Analyzer
Tid: onsdag 5. mai Kl. 10.00

3 - De usynlige truslene som du nå kan se!
Med Fluke ii900-serien akustiske kameraer
Tid: onsdag 5. mai Kl. 11.00

Ved kjøp av Fluke 1748, MDA550 og/eller ii900 serie medfølger det en 2 timers kostnadsfri nettbasert brukeopplæring på norsk med teknisk spesialist fra Fluke.  


1 - Tre gode grunner til å overvåke effektforbruket
Kvantifisering og overvåkning av energiforbruk er avgjørende for anlegget og teamet ditt. Det gir deg dataene du trenger for å ta riktige beslutninger om energistyring.

Dette er viktig av 3 grunner:
1)    Du sikrer overholdelse av lokale sikkerhetsforskrifter
2)    Du får oversikt over energikostnadene, kan realisere besparelsesmuligheter og får kontroll med strømregningen
3)    Du kan avsløre problemer med nettkvaliteten

Med Fluke 1748 kan du kvantifisere energiforbruket, og i tillegg feilsøke og utføre nettkvalitetsundersøkelser enklere enn noen gang tidligere. Bli med på vårt kostnadsfrie 30 minutters webinar «3 gode grunner til å overvåke effektforbruket» for å få en smakebit på hvilke muligheter Fluke 1748 kan gi deg.

Interessert i å lære mer?
Bli med på vårt kostnadsfrie 30 minutters webinar «3 gode grunner til å overvåke effektforbruket»  for å få en smakebit på hvilke muligheter Fluke 1748 kan gi deg.

Tid: onsdag 5.mai Kl. 9.00

Klikk her for å registrere deg>>

Fluke webinar

2 - Reduserer kompleksiteten ved feilsøking av frekvensomformere
Motorstyringer finnes overalt og de er viktige for å tilpasse motorens hastighet til bruksområdets behov. De er en avgjørende komponent som opererer i kulissene bak vifter, pumper, kompressorer og annet utstyr.

Når problemer oppstår, og du ikke vet nøyaktig hvor du vil begynne å lete eller hva du vil undersøke, vil du sannsynligvis ta med deg et multimeter, et oscilloskop og en nettkvalitetsanalysator. Og i tillegg til det, må du ha spesiell kunnskap, opparbeidet gjennom erfaringer. Fluke MDA550 endrer dette, fordi du bare trenger ett instrument og det er godt nok for grundig feilsøking. En annen fordel er at du får hjelp fra instrumentet, den er som en veiviser og gir deg diagrammer og instruksjoner, og forteller deg hva du skal måle. Og den forhåndsinnstiller alle funksjonene avhengig av om du velger å måle inn på omformeren, på DC-bussen, utgangen, inn på motoren eller spenning på motorakslingen.

Vil du vite mer?
Bli med på vårt kostnadsfrie 30 minutters webinar for å få en smakebit på hvilke muligheter Fluke MDA550 kan gi deg.

Tid: onsdag 5.mai Kl. 10.00

Klikk her for å registrere deg>>

Fluke webinar

3 - De usynlige truslene… nå kan du se!
Lekkasjer i trykkluft, gass, damp og vakuumsystemer påvirker både anleggets driftstid og resultatet. Og det er estimert at opptil 40% av verdens industrielle energi går tapt på grunn av lekkasjer i trykkluftsystemer. Med Fluke ii900 kan du på en enkel og intuitiv måte se lydbilde lekkasjene skaper. Kameraet filtrerer bort den hørbare lyden som forhindrer at vi hører problemet. Fluke ii910 er enda mer følsom og kan i tillegg til å finne mindre lekkasjer, også avsløre elektrisk delutladning (PD) – et alvorlig problem for isolatorer, transformatorer, koblingsutstyr og høyspentledninger. Hvis disse problemene ikke kontrolleres, kan de føre til strømbrudd, brann, eksplosjoner eller lysbuer.

Tidligere metoder for å lokalisere industrielle lekkasjer og PD var tidkrevende, krevde opplæring og verst av alt, ofte krevdes driftsstans - det alle jobber for å unngå. Endelig finnes det en bedre metode ... velkommen til fremtiden for lekkasje- og PD-deteksjon.

Interessert i å høre mer, og se eksempler?
Bli med på det kostnadsfrie 30 minutters webinaret for å få vite mer om  hva du kan avsløre med Fluke ii900-serien .

Tid: onsdag 5.mai Kl. 11.00

Klikk her for å registrere deg>> 

Fluke webinar