På dette kostnadsfrie webinaret vil du lære mer om fordelene med den banebrytende ScrutonWell teknologien og i hvilke bruksområder denne egner seg.

Onsdag 25.august 2021 12:00 - 13:00

Dagsorden:
- Innledning
- Prinsipper for reduksjon av virvelstrømmer (resonansfrekvens)
- ASME PTC19.3 programvare for beregning av etterstrømsfrekvenser
- Utfordringer i forbindelse med bruk av støtteanordninger
- Hvordan fungerer ScrutonWell?
- Bevise ScrutonWell designet
- ScrutonWell - kalkulasjoner 
- ScrutonWell - spesialutførelser

Spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger kan sendes til: tracey.hays@wika.com

Klikk her for å melde deg på>>


Introduksjonen til WIKA ScrutonWell
I krevende prosessforhold anbefales det at du utfører en kalkulasjon i henhold til ASME PTC 19.3 TW-2016 for å unngå skader på termolommen under drift forårsaket av mekaniske belastninger. Dersom resultatene fra denne kalkulasjonen har gitt negative resultater har den eneste løsningen så langt vært å redusere lengden på termolommen, eller å øke rot- og spissdiameteren, og dermed også godta en lengre responstid for termometeret.

Det nye ScrutonWell designet reduserer oscillering med mer enn 90 % og lar deg enkelt og raskt installere termolommer uten behov for støtteanordninger, og dermed også uten kostbar og tidkrevende etterarbeid på stedet. 

Prinsippet som ScrutonWell opererer etter har vært brukt i en rekke industrielle applikasjoner i en årrekke, men å implementere denne teknologien i en termolomme er en relativt ny og spennende løsning på en rekke utfordringer forbundet med tradisjonelle termolommer.
Klikk her for å melde deg på>>