Hvorfor velge oss?

1. Onboarding - Før du starter hos oss

 • Støtte til visum søknad
 • Støtte til å finne bolig
 • Støtte til mobiliseringsreise

2. Oppdrag - Når du jobber for oss

 • Lønn/ Skatt
 • Forsikringer: Gruppeliv og fritidsulykkeforsikring for deg og din nærmeste familie.   
 • Sterk portefølje av oppdrag
 • Kurs

3. Velferd

 • Sosiale arrangement
 • Leilighet i Sirdal og leiligheter i Spania
 • Støtte til treningsmedlemskap
 • Golf

Vi i IKM Consultants arbeider målrettet for å være best på oppfølging av våre konsulenter!

Med en sterk lokal industriell eier i IKM gruppen har vi et sterkt nettverk og stort spekter av kunder og samarbeidspartnere

Vi har en stor bredde av muligheter og gjør alt vi kan for å finne det riktige oppdrag tilpasset din kompetanse og erfaring!

Våre konsulenter er veldig fornøyd med å jobbe for IKM og gir oss en score på 5 av 6 poeng i gjennomsnitt i vår survey gjort dette året!

Dette er vi veldig stolte av og jobber hver dag for at både medarbeidere og kunder skal blir best mulig fornøyd med våre leveranser

Under kan du lese mer om IKM Consultants tilbyr våre medarbeidere:

Onboarding

Støtte til visum søknad

Vi bistår den fulle prosessen for visumsøknader. Dette innebærer kostnaden for søknaden, sende søknaden, samt bistå i alle spørsmål relatert til prosessen.   

Støtte til å finne bolig  

IKM Consultants har avtale med leverandør som bistår hele prosessen med å finne bolig til alle ansatte som relokerer for et oppdrag.  

Støtte til mobiliseringsreise

Relokasjon fra utlandet innebærer ofte kostnader, IKM Consultants støtter derfor med midler til reise dersom man flytter til Norge fra utlandet for et oppdrag.   

Oppdrag

Lønn/ Skatt

Vårt admin team jobber aktivt for at lønnsutbetalinger leveres til høyeste standard. I Konsulentundersøkelsen 2022 under spørsmålet «Oppfyller IKM Consultants dine forventinger til leveranse på lønnsutbetaling?» Scoret teamet et snitt på 5,4 på en scala fra 1-6.

Forsikringer

IKM Consultants har både Gruppeliv og Fritidsforsikring for alle ansatte og deres nærmeste familiemedlemmer. 

Sterk portefølje av oppdrag

Vi er stolte av å kunne tilby våre konsulenter et stort spekter av oppdrag. IKM Consultants har rammeavtaler med alle stor aktørene i Olje og energi bransjen samt tilgang til andre bransjer gjennom våre søsterselskaper i IKM gruppen

Kurs

IKM Consultants har avtaler med leverandører og ordner booking av obligatoriske kurs.

Velferd

Sosiale arrangement

IKM Consultants er opptatt av å skape et inkluderende miljø med muligheter for å skape gode relasjoner til administrasjonen og salgsteamet, samt skape en arena for nettverksbygging med andre konsulenter som jobber for IKM Consultants. Derfor legger vi til rette for sosiale arrangement som pubkvelder, båtturer og sportslige arrangementer.

Leilighet i Sirdal og leilighet i Spania

Alle ansatte har mulighet til å booke leilighet i Sirdal for et avbrekk med naturopplevelser og vintersport eller ta en tur til varmere strøk ved å booke en av våre leiligheter i Spania.    

Støtte til treningsmedlemskap

IKM Consultants ønsker å legge til rette for god helse til alle våre ansatte, derfor støtter vi kostnader knyttet til treningssentermedlemskap.

Golf

For våre golf interesserte medarbeidere har vi tilgang på green-fee ved Sola golfklubb som alle kan benytte seg av. Flere av våre konsulenter booker flight sammen for en sosial ettermiddag.