Prøvetakings sylindere

Sampling

Prøvetakings sylindere
IKM Production Technology utformer, produserer og vedlikeholder en rekke trykkgodkjente flasker for transport og oppbevaring av væsker og gass fra oljefelt. Med trykkgodkjenning fra 100 til 1000 bar og volumkapasitet fra 600 cc til 20 liter, tilbyr vi løsninger for alle krav til slike tjenester.

IKM PT er også en kvalitetsleverandør av preventive vedlikeholdsrutiner for flasker fra tredjepart, hvor tjenestene våre inkluderer nettbasert sporing av flaskestatus og plassering. 

Prøvetakingsflasker
Vi har produsert høytrykks prøveflasker i mer enn 20 år. Fra våre velkjente PVT-flasker til stempelflasker for store volum har vi løsninger for en rekke behov i forbindelse med brønntester og produksjonstester. 

 

PVT prøvetakingsflaskerFor PVT-prøver som tas ved høyere trykk, brønnhode eller downhole, tilbyr vi vår standardflaske på 600 cc som er godkjent for 1000 bar / 200 °C, og som kan leveres enten i standardutførelse eller med trykk-kompensasjon for enfaseprøver. Vi tilbyr også en flaske på 4 liter som er godkjent for 690 bar.

 

Flasker med større volum
Større volum (> 10 liter) av prøver under trykk samles ofte inn i forbindelse med brønntester. Slike prøver kommer i tillegg til de rutinemessige PVT-prøvesettene, og de tas for en rekke væskestudier, for eksempel måling av flytnøyaktighet, vurdering av ytelsen, kjerneflytstudier og kompatibilitetsanalyser av brønnstrøm. Ofte er det mer praktisk å samle disse prøvene i én stor flaske istedenfor i mange mindre PVT-flasker. IKM PT har utviklet en unik 12 liter deplasementflaske som er perfekt for større volum.

 

Vedlikehold av prøveflaske
Vårt vedlikeholdsverksted kan håndtere både våre egne og tredjeparts væskeprøveflasker og downhole-testere. Fra kjemisk rengjøring til overhaling, lekkasjetesting og trykktesting – verkstedet har nødvendig utstyr for å oppfylle 15K psi-standarder. Lagerstyringssystemet sørger for at alle flaskene har historisk sporbarhet av vedlikeholdet og sertifisert status.