Ny, redesignet linje av FLIR Exx-serie termiske kamera

Bedre oppløsning, forbedrede funksjoner og skarpere bilde


Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av en ny, redesignet linje av FLIR Exx-serie termiske kamera som vil gi deg som termografør en bedre oppløsning, forbedrede funksjoner, og det skarpe bildet du trenger for å finne problemer raskt, enten det er dårlige koblinger, overoppheting av maskiner, eller en begynnende vannlekkasje forteller produktansvarlig Espen T. Førde i IKM Instrutek AS.

 FLIR redesignet de populære Exx kameraene fra topp til bunn, og la til nye funksjoner som for eksempel rask laser-assistert autofokus, og forbedringer i funksjoner som bildeteknologien FLIR MSX®.

Kameraenes oppløsning strekker seg fra 320 x 240 (76,800 piksler) til 464 x 348 (161,472 piksler) termisk oppløsning, og i tillegg kan du få en ekstra pikseltetthet ved å aktivere FLIR UltraMax™ i FLIR Tools. FLIR har også utviklet et nytt system for utbyttbare objektiver/linser som er lette å montere/fjerne, og autokalibrering skjer direkte på kameraet. Det vil si at det ikke er nødvendig å sende inn kameraet når du kjøper flere objektiver.

En annen viktig nyhet på den nye Exx-serien er at den har en integrert laser-avstandsmåler, som ikke bare brukes ved autofokus og kontinuerlig autofokus, men gir også data som trengs for å måle areal (m2 eller ft2) vann inntrenging eller isolasjon i hulrom rett på skjermen.

Til slutt ble mye oppmerksomhet rettet mot den fysiske utformingen av E75, E85 og E95. Det visuelle kameraet på 5 MP har blitt plassert nærmere detektoren for bedre bildeoverlapping og MSX bilder. LCD-skjermen er 25% mer lyssterk og mer enn 30% større enn de forrige Exx modellene. Skjermen har også fått en langt bedre kontrast og fargegjengivelse og du har opptil 160° synsvinkel. Skjermen er beskyttet av ripebestandig Dragontrail™ glass. Fokus og opptaksknapper er adskilt for enklere bruk, og hele chassiset er godt beskyttet og vannavstøtende avslutter Espen.

IKM Instrutek

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links