ROV operasjonerVår ROV, kjent som ”Merlin”, er en ny generasjon arbeids ROV som er elektrifisert. Dette gir en miljøgevinst på grunn av mindre bruk av oljer. Dessuten øker vi driftssikkerheten ved at hver enkelt motor har forsyning fra overflaten, som sikrer at vi enkelt kan kjøre videre om en propell skulle gå i stykker. På denne måten slipper vi og kundene våre å ta opp farkosten på dekk så ofte, en stor fordel når du opererer på opptil 3000 meters dybde.

Merlin ROV har en åpen struktur som gir store fordeler når det kommer til vedlikehold, og ved operasjoner med store strømninger i sjøen.

Thruster motor conrol Open frame Facilities IKM Subsea ROV simulator


Høy kompetanse, høye ambisjoner

Våre teknikere, ingeniører og ROV-operatører representerer en unik kompetanse og erfaring innen sine spesialområder. I sum danner de et helstøpt lag som til enhver tid står klar til å løse komplekse jobber for våre kunder.

Vårt Merlin Academy opplæringssenter  har en CM Labs Vortex ROV simulator.  Opplæringssenteret ligger  i samme bygning som vårt produksjonsanlegg. Dette gjør oss i stand til å kunne tilby våre ansatte en bred opplæring gjennom hele sin karriere.  Simulatoren gir også vår produksjonsavdeling en mulighet til å ta en grundig gjennomgang av design før utstyret er satt i produksjon.

Vår track record og kundebase inkluderer selskaper som:

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links