Slår sammen IKM Mekaniske og Halvorsen Offshore Stavanger

Halvorsen Mekaniske får rundt 50 ansatte og skal spesialisere seg på vedlikehold på Nordsjø-installasjoner.Bilde: Halvorsen sitt anlegg i Kvinesdal.

Det nye selskapet, kalt Halvorsen Mekaniske AS skal spesialisere seg på vedlikeholdsarbeid for oljeinstallasjonene i Nordsjøen, med rør og stålfabrikasjon som hovedarbeidsfelt.

Halvorsen Offshore Stavanger er en del av Halvorsen gruppen som springer ut fra industrivirksomhet i Flekkefjord og Kvinesdal. IKM Mekaniske er ett av rundt 30 selskap i Ståle Kyllingstads IKM Gruppen.

Det nye selskapet under navnet Halvorsen Mekaniske AS får omlag 50 ansatte. Virksomheten, som skal ledes a Kjell Arild Dolve, vil ha kontor- og fabrikasjonsfasiliteter i Jåttå ved Stavanger og forventes å omsette for omlag 100 millioner i løpet av et par år.


– Det er et poeng å redusere den totale kapasiteten i markedet og styrke konkuranseevnen. En naturlig partner i den forbindelse er da Halvorsen Offshore, sier Ståle Kyllingstad.

– Det er to erfarne miljøer som nå slår seg sammen. Vi får en solid organisasjon og styrker
oss i et marked som fortsatt er preget av strek konkurranse tid, sier Frode Olsen, administrerende direktør i Halvorsen Offshore.

For ytterligere kommentarer:

Frode Olsen: tlf: 99 28 56 10

Kåre Øen Hansen, divisjonsdirektør i IKM Gruppen: tlf: 90 69 60 28

Kjell Arild Dolve, tlf: 97 51 95 25

IKM Mekaniske

Halvorsen Offshore

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links