Kurs og kompetanse

IKM Instrutek og Trainor har inngått strategisk samarbeid
Som en av Norges mest komplette leverandører innen test- og måleinstrumenter vil vi med Trainor på laget ytterligere forsterke vår posisjon som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse. Trainor har levert kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter gjennom de siste 30 årene og er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus. De har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet, og fra sin kursportal trainor.no kurser de over 50 000 fagfolk i året.

På trainor.no får du tilgang til en rekke fagkurs – både e-læringskurs, klasseromskurs og bedriftsinterne kurs, og nå bir også IKM Instrutek sine kurs tilgjengelig i den populære kursportalen. 

Klikk her for å se alle kursene på www.trainor.no>>


Økende behov for opplæring innen elsikkerhet
Vår felles plattform hvor veiledning og kompetanse trygger liv og verdier utgjør et solid fundament for et strategisk samarbeid da et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. I praksis innebærer dette at Trainor fortsatt vil organisere og avholde ulike kurs og IKM Instrutek vil bidra med å markedsføre disse til våre felles kunder. Samtidig vil IKM Instrutek som tidligere avholde bedriftsinterne kurs, produktopplæring og ulike kurs i samarbeid med våre leverandører.

Kompetanse og praktisk erfaring
Vi legger begge vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov og vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass. For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring. IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i 30 år, og vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede våre felles kunder til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier.

Om IKM Instrutek AS
IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til blant annet shipping, offshore, industri, offentlig sektor og øvrige virksomheter med ulike måletekniske behov. Vi har kompetanse innenfor måleinstrumenter, maritim navigasjon og kommunikasjon, prosessinstrumentering, tilstandskontroll, kalibrering og skaffevarer.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Salgssjef Rolf Kinck, tlf.: 474 52 293, Rolf.Kinck@IKM.no

Om Trainor AS
Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Trainor har hovedkontor i Tønsberg, og er representert i Stavanger, Trondheim, Sør-Korea, Kina, Vietnam og Myanmar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Salgsleder Geir Larsen, tlf.: 909 68 874, Geir.Larsen@trainor.no

Klikk her for å se alle kursene på www.trainor.no>>

IKM Instrutek Footer
IKM Instrutek Footer
IKM Instrutek Footer
IKM Instrutek Footer
IKM Instrutek AS
Elveveien 28, 3262 Larvik, Norway, T: +47 33 16 57 00, F: +47 33 16 57 01, E: IKMinstrutek@IKM.no