IKM Tech Team Solutions leverer til den nye Hålogalandsbroen utenfor Narvik.

Byggingen av Hålogalandsbrua (E6) er i full gang og har nå passert en kritisk milepæl som er å få 30 brudekk ferdig heist på plass.

 
Billedrettigheter: Harald Harnang

IKM Tech Team Solutions har bistått i dette krevende arbeidet og ser seg svært fornøyd med prosjektets prosess der IKM har designet, styrkeberegnet og fabrikkert løfterammen/løftearrangementet. Entreprenøren startet monteringen 2. september, og 6. oktober var alle de 30 seksjonene hengt opp.

 
Bilde: IKM har designet, styrkeberegnet og fabrikkert løfterammen/løftearrangementet. Billedrettigheter: Harald Harnang
 
Selv om brua nå på avstand har tatt sin endelige form, gjenstår det mye arbeid før brua kan åpnes for trafikk. Det gjenstår fortsatt mange kilometer med sveising da alle brukassene skal sveises sammen. I tillegg til dette så skal arbeidet med bærekablene gjøres ferdig samt det skal utføres avsluttende betongarbeid. Elektroinstallasjoner skal på plass og det skal monteres en heis i begge brutårnene og tårntoppene skal kles inn med et «tårnhus».
 
Dette er et omfattende arbeid som kommer til å pågå gjennom hele vinteren der Statens Vegvesen sikter mot åpning for trafikk en eller annen gang i løpet av sommeren 2018.

IKM Tech Team Solutions

For mer informasjon: Silje Nyman
IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links