IKM Maskinering flytter til Nærbø

IKM Maskinering, avdeling Sola har nylig overtatt ledige lokaler hos IKM Stainless Technology og flytter nå sin avdeling fra Sola til Bjorhaugslettå 4. på Nærbø.

Avdelingen på Nærbø er planlagt å være operativ i løpet av juli måned.

«De nye lokalene er godt tilpasset vårt satsningsområde innen maskineringstjenester. I tillegg så flytter vi til et sterkt og godt maskineringsmiljø med flere gode samarbeidspartnere, der alle har ønsket oss velkommen. Dette ser vi på som en bekreftelse på at vi har valgt rett lokasjon, noe som forhåpentligvis vil bidra til at vi fremover skal fremstå som en enda bedre og konkurransedyktig leverandør til våre kunder», sier daglig leder Torger Salte.

De nye lokalene er ca. 1.300 m² med verksted areal + 250m² kontor areal. I tillegg er det et stort uteområdet på 4.500 m². Bygget er ca. 15 år men fremstår som godt vedlikeholdt og egner seg utmerket til IKM Maskinering sitt behov.

Avdelingen på Nærbø vil i hovedsak fokusere på maskineringstjenester til selskapets kunder. Sveising og mekanisk arbeid vil bli overført til søsterselskapene.IKM Maskinering
IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links