IKM HVAC befester sin posisjon i Russland

Flour Daniek Eurasia har nylig tildelt IKM HVAC en FEED kontrakt på Berkut. Plattformen står 25 kilometer nordøst fra Sakhalin-øya og opererer på Arkutun-Dagi-feltet, som er en del av prosjektet Sakhalin-1. Dette er det tredje store prosjektet IKM HVAC blir involvert i Russland.

Flour Daniek Eurasia har nylig tildelt IKM HVAC en FEED kontrakt på Berkut


«Kunden har gjennom de siste fire årene sett at våre løsninger er forenelige med krav som er gjeldende i Russland», sier daglig leder Kenneth Abrahamsen.

IKM HVAC AS har tidligere utført FEED, detalj design, produksjon, innkjøp og installasjonsledelse på flere prosjekter i Russland.

Arbeidet starter medio januar og denne fasen ferdigstilles første halvdel 2019.

Berkut plattformen
Den gigantiske plattformen veier totalt sett over 200.000 tonn, er 105 meter lang, 60 meter bred og 144 meter høy hvis man regner med strukturen plattformdekket står på.

Det mest imponerende er likevel været Berkut skal tåle. Den er blant annet bygget med forsterkninger som skal tåle to meter tykk is på strukturen, vindstyrke på 120 kilometer i timen, 18 meter høye bølger, jordskjelv helt opp til magnitude 9 på Richters skala og temperaturer ned til 44 minusgrader, ikke verst.

For mer informasjon: Silje.Nyman@ikm.no

IKM HVAC

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links