Om selskapet
IKM Haaland AS er i dag en av Europas mest moderne bedrifter innen tynnplatebearbeiding. Bedriften behandler de fleste materialkvaliteter med hjelp av ny automatisk produksjonsteknologi. Maskinparken består av automatiske stanse-, knekke- og lasermaskiner, sveiseroboter og ulike avgraderings- og muttermaskiner samt eget pulverlakkeringsanlegg. Bedriften har 92 ansatte, og ligger på Vigrestad i Hå kommune.

IKM Haaland AS er en ren underleverandør, uten egne produkter. Dette betyr at vi produserer det kunden vil ha. Produksjon blir i hovedtrekk utført fra kundespesifiserte tegninger og/eller spesifikasjoner. Men med egen konstruksjons-avdeling kan vi også ta produktet fra idé til ferdig vare.

Slagordet har tidligere vært; ”kan du tegne det, kan vi lage det”. Dette er da en sannhet med visse modifikasjoner, da vi også kan tegne det kunden vil ha.Last ned brosjyre

Selskapet har hoveddelen av sin kundemasse innenfor norsk elektronikkbransje, men har i tillegg kunder fra de fleste bransjer. Men en kundeportefølje på ca 350 ulike kunder årlig, sier det seg selv at vi er innom de fleste bransjer. Vårt produktspekter strekker seg fra små braketter til store skap og broløsninger til skip.

ISO Standard: Vi har kontinuerlig fokus på våre produkters kvalitet og er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008 og 14001:2004.

IKM Haaland - footer
IKM Haaland - footer
IKM Haaland AS
Skogateigen 28, 4362 Vigrestad, Norway,  T: +47 51 79 20 00, E: IKMhaaland@IKM.no