ConocoPhillips tildeler IKM Testing ærefull pris

IKM Testing er meget glade for at ConocoPhillips nominerte IKM Testing for vår gjennomføringsevne (business execution) og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

I 2015 startet ConocoPhillips et globalt program (Supplier Recognition Awards) for å hedre leverandører som har hatt en positiv innvirkning på ConocoPhillips virksomhet gjennom eksepsjonell ledelse og gjennomføring som komplementerer og samsvarer med ConocoPhillips SPIRIT verdier. Priser blir utdelt i to kategorier som reflekterer ConocoPhillips mål og prioriteringer; ‘business execution’ og ‘doing business better’. Leverandører blir nominert av ConocoPhillips forretningsenheter over hele verden og vinnere blir valgt av et tverrfaglig panel blant ConocoPhillips senior ledelse.F.V.: Roger Alsaker (Business Planning Lead, ConocoPhillips), Vidar Haugland (Vice President, IKM Testing), Ståle Kyllingstad (CEO, IKM Testing) og Trond-Erik Johansen (President Europe & North Africa, ConocoPhillips).
Foto: ConocoPhillips


IKM Testing er meget glade for at ConocoPhillips nominerte IKM Testing for vår gjennomføringsevne (business execution) og utropte IKM Testing som vinner av ‘Supplier Recognition Award -2016’.

Juryen hos ConocoPhillips begrunnet prisen med; IKM Testing AS spilte en kritisk rolle under revisjonsstansen på Ekofisk i 2016. IKM Testing gjennomførte rengjøring av store system med nye metoder, samt nitrogen helium lekkasjetesting på over 3000 koplinger og flenseforbindelser. IKM Testing gjennomførte et utfordrende arbeidsomfang i henhold til plan, på budsjett og uten HMS hendelser. IKM Testing har påvirket ConocoPhillips til å implementere nye arbeidsmetoder som sparer selskapet for betydelig med tid og kost, og gjennomføringsmodellen vil bli brukt i fremtidige revisjonsstanser.

ConocoPhillips sin ledelse besøkte IKM Testing på Sola og personlig overleverte statuetten til Ståle Kyllingstad (CEO) og Vidar Haugland (Vice President).

"Dette er stor stas for oss. Vi er stolte og svært takknemlige for å motta prisen. Vi har vi vist at store, kompliserte oppdrag kan gjennomføres effektivt og kostbesparende uten å gå på bekostning av sikkerhet og god HMS. Gode og effektive løsninger ble oppnådd gjennom tett samarbeid med kunde i planleggingsfase." sier Vidar Haugland.

IKM Testing utførte et stort antall arbeidstimer fordelt på 14 plattformer på Ekofisk og Eldfisk feltet i en travel revisjonsstans sommeren 2016. Oppstart av produksjon ble gjennomført uten noen lekkasjer.

For mer informasjon: Silje Nyman

IKM Testing

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links