Kurstider
Kurset har varighet 1 dag, kl. 0830-1530. 

Kursdatoer og påmelding*
For oversikt over kursdatoer og påmelding til kurs, klikk på link under:

Kursbeskrivelse
Kurset gir en rask repetisjon av de mest sentrale sidene av hvordan gjøre flensearbeid iht NS EN 1591-4, kapittel 8 før teoretisk og praktisk eksamen og er for deltakere som har eller har hatt sertifikat for flensearbeid på olje- og gassinstallasjoner (trykksatte, kritiske systemer) offshore og på land og som vil fornye dette med ytterligere 5 års gyldighet.

Kursavgift
Prisen på kurset er kr. 3.500,- pr. person.

Kursmateriell
Kursmateriell samt lunsj og kaffe/te/mineralvann er inkludert i kursavgiften.

Avbestilling
Ved avbestilling senere en syv dager før kursstart, belastes kunde/deltaker full pris. En kunde kan endre på hvem som deltar på kurset til en dag før kursstart uten at kursavgiften økes. Ved sykdomsfrafall må gyldig legeerklæring fremvises for at kursavgiften skal bortfalle.

Vi tar forbehold om avlysning av kurs ved sykdom, for få påmeldte eller force majeure.

IKM gruppens avtale med hotell
Ikke ansatte kursdeltakere på våre kurs kan benytte IKM Gruppen sin til enhver tid rimeligere avtale med Smarthotel Forus forutsatt at man bestiller rom direkte fra hotellets hjemmeside www.smarthotel.no og viser frem sin kurspåmeldingsbekreftelse ved innsjekk. Den enkelte kursdeltaker betaler selv sitt opphold.

Spørsmål
For tekniske spørsmål eller behov for kurstilbud utover våre standard kurs vennligst ta kontakt med oss på kurs.ikmtesting@IKM.no