Kurstider
Kurset har varighet 1 dag, kl. 0830-1530. 

Kursdatoer og påmelding*
For oversikt over kursdatoer og påmelding til kurs, klikk på link under (kobling til side hos 3. part Mintra Trainingportal AS som håndterer all kursadministrasjon for oss):

* Firmakunder med egen firmakonto hos Mintra Trainingportal A kan enkelt administrere påmeldinger og endringer av sine ansatte direkte i www.trainingportal.no. Ta kontakt med Tone Småsund i Mintra Trainingportal AS på tlf 24 15 55 00 dersom dere ikke har men ønsker slik firmakonto.

Kursbeskrivelse
Kurset gir en rask repetisjon av de mest sentrale sidene av hvordan gjøre flensearbeid iht NS EN 1591-4, kapittel 8 før teoretisk og praktisk eksamen og er for deltakere som har eller har hatt sertifikat for flensearbeid på olje- og gassinstallasjoner (trykksatte, kritiske systemer) offshore og på land og som vil fornye dette med ytterligere 5 års gyldighet.

Kursavgift
Prisen på kurset er kr. 3.000,- pr. person.

Kursmateriell
Kursmateriell samt lunsj og kaffe/te/mineralvann er inkludert i kursavgiften.

Avbestilling
Ved avbestilling senere en syv dager før kursstart, belastes kunde/deltaker full pris. En kunde kan endre på hvem som deltar på kurset til en dag før kursstart uten at kursavgiften økes. Ved sykdomsfrafall må gyldig legeerklæring fremvises for at kursavgiften skal bortfalle.

Vi tar forbehold om avlysning av kurs ved sykdom, for få påmeldte eller force majeure.

IKM gruppens avtale med hotell
Ikke ansatte kursdeltakere på våre kurs kan benytte IKM Gruppen sin til enhver tid rimeligere avtale med Smarthotel Forus, ved å legge ved kopi av sin kurspåmeldingsbekreftelse ved bestilling av rom. Den enkelte kursdeltaker betaler selv sitt opphold.

Spørsmål
For tekniske spørsmål eller behov for kurstilbud utover våre standard kurs vennligst ta kontakt med vår senior kursleder Kjell Tjetland (e-post: kjell.tjetland@ikm.no, mobil: 47 02 74 72).