Målet med kurset er å gi personell, grunnleggende kunnskaper om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering. Av flensmontasje og boltetrekking på Compact flenser.

Da kontrollert demontering, montering og tiltrekking av flenser. Samt riktig valg av verktøy, pakninger, bolter og smøremidler. Er avgjørende for å unngå ulykker, skader og tap av verdier på trykksatte anlegg.

Vi kjører kurs på forespørsel ta kontakt på:
kurs.ikmtesting@IKM.no eller ring 453 91 190, Frank Ravndal 

Praktiske del
Den praktiske delen vil bli utført på en treningsjigg. Hvor vi arbeider på en 10’’ 1500# Compact flens i to grupper. Under kontrollerte forhold av instruktør.

Teoretisk del
Den teoretiske delen inneholder, undervisning og prøve med 20 spørsmål, som inneholder alle praktiske og teoretiske deler som er gjennomgått i kurset

For mer infromasjon om programmet,kursmateriell etc.

Oppmøteadresse:
IKM Kurs og kompetansesenter, Ljosheimvegen 16, N-4051 Sola

Praktiske opplysninger
Kursmateriell og kursbevis er inkludert i kursavgiften. Det vil også bli servert lunsj.

Tidspunkt
Kurset begynner kl. 08.30, og avsluttes ca. kl. 16.30

Pris
2900,- per kursdeltaker

Tekniske forespørsler angående kurssenteret
Har du behov for å få svar på tekniske spørsmål rundt våres kurssenter eller kurs tilbud utover det som ligger tilgjengelig på  http://www.trainingportal.no  så vennligst ta kontakt på mail: kurs.ikmtesting@IKM.no eller ring 453 91 190, Frank Ravndal 

Avbestilling
Ved avbestilling senere en syv dager før kursstart, belastes Kunden med full pris. En kunde kan endre på hvem som deltar på kurset til en dag før kursstart uten at kursavgiften økes.
Ved sykdomsfrafall må gyldig legeerklæring fremvises for at kursavgiften skal bortfall.

Vi tar forbehold om avlysning av kurs ved sykdom, for få påmeldte eller force majeure.