Sverdrup-kontrakt til IKM Testing

​IKM Testing Thailand er tildelt en avtale med Aibel for leveranser til boreplattformen som bygges for Johan Sverdrup-prosjektet. 


Bilde: Johan Sverdrup Drilling Platform (av Statoil)


Kontrakten omfatter arbeidskraft, utstyr og nødvendige produkter til gjennomføring av kjemisk rengjøring og oljeflushing.

Prosjektet starter umiddelbart og skal pågå i fire måneder.

"Vi er veldig stolte av å være en del av dette komplekse prosjektet og setter veldig stor pris på den tilliten Aibel viser oss ved tildelingen av denne kontrakten ", sier en førnøyd daglig leder, William Tan.

Boreplattformdekket på Johan Sverdrup består som kjendt av tre moduler der en av dem bygges ved verftet Deeline i Thailand (de andre to bygges i Haugesund og Grimstad). Modulene skal sammenstilles ved Aibels verft i Haugesund høsten 2017, før plattformen installeres på feltet i 2018.

Boreplattformen er den mest komplekse plattformen på Johan Sverdrup og blir den første som skal i drift på feltsenteret allerede i slutten av 2018. Da starter arbeidet med å fase inn de forborede brønnene før det blir produksjonstart fra feltet på slutten av 2019.

For mer informasjon: Silje Nyman

http://www.ikm.com/ikm-testing-thailand 

IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links
Top Links
Top Links