IKM Testing Canada tildelt betydelig betong «slot cutting» kontrakt

Vi er svært glade for å bli tildelt denne «Diamond wire cutting slot» kontrakten av Ontario Power Generation.Arbeidet skal utføres på R. H. Saunders, et vannkraftverk på St. Lawrence River i provinsen Ontario, Canada. Dette multi-million dollar (Canada) prosjektet vil starte i januar 2017 og vil være ferdig i desember 2017. "I denne kontrakten er det ingen heftelser for IKM Testing Canada og vi er alle veldig glade for å ha halt dette prosjektet i land, det er en stor seier", sier Darren Lane, Country Manager, IKM Testing Canada.

Det skal totalt gjennomføres 16 «slot cuts» ved hjelp av en 15mm «diamantwire», noe som vil bidra til å avlaste trykket fra dammen. IKM Testing Canada har forpliktet seg til å sikre at dette arbeidet blir gjennomført i tide, innen budsjett og på en sikker og effektiv måte etter kunden sine retningslinjer.

Vannkraftverket ble bygget mellom 1954 og 1958 og har gjennom årene sørget for betydelige gratis mengder av fornybar kraft og har regulert St. Lawrence elven som gir passasje og navigering av store fartøy. Det har en installert vannkraftkapasitet på 1 045 MW, fordelt på 16 enheter. Anlegget ble ferdigstilt i 1959.


For mer informasjon: Silje Nyman

IKM Testing Canada


Følg oss på LinkedIN
IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links
Top Links
Top Links