IKM dsc Engineering har vunnet kontrakt med Samsung Heavy Industries

​IKM dsc Engineering på Tranby har vunnet sin første kontrakt med det Sørkoreanske selskapet Samsung Heavy Industries.Kontrakten omfatter design og leveranse av brannvegger og akustiske absorbenter til drilling og riser plattformene som Samsung skal bygge. 
 
Det Sørkoreanske selskapet vant den nest største kontrakten som er tildelt på Johan Sverdrup. Verdien av kontrakten er 7 milliarder kroner der de har fått i oppgave å bygge de to resterende plattformene på gigantfeltet.
 
Johan Sverdrup er et stort puslespill hvor mange leverandører må levere med presisjon, på tid og kvalitet for at de skal kunne starte produksjon mot slutten av 2019.
 
«IKM dsc Engineering er svært stolte av å ha mottatt denne kontrakten og anerkjennelsen i fra Samsung Heavy Industries i et meget krevende marked. Dette viser at vi er godt posisjonert og at vi er konkurransedyktige innen brannvegger og akustiske absorbenter» sier en fornøyd daglig leder Øyvind Storvik.
 
Informasjonssjef i Statoil, Knut Rosted sier i en pressemelding; «I de kontraktene som har vært tildelt så langt, har norske leverandører vist seg å være veldig konkurransedyktige. Det er gledelig. Det er et veldig klart norsk fotavtrykk i Johan Sverdrup-utbyggingen».
IKM Gruppen AS, Norway|Telefon: +47 51 64 90 00|
Top Links
Top Links
Top Links